Pad thai med Frijsenborg kylling
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
3
Ingredienser
400 g Frijsenborg kyllingebryst
150 g fuldkornsnudler
150 g bønnespirer
1 squash
2 æg
2 løg
2 fed hvidløg
2 forårsløg
1 spsk frisk chili
2 spsk fiskesauce
Saften fra 1 lime
1 spsk honning
- Skær løg i små både og hvidløg i små tern. Steg derefter både løg og hvidløg på en pande i lidt olie til løgene er blevet blanke
- Kyllingefileterne skæres i tynde skiver, krydres med salt og peber, og brunes på panden ved høj varme
- Kog nudlerne efter anvisning og stil dem til side
- Skær squash i tynde strimler, og kom dem på panden når kyllingen har fået farve sammen med bønnespirer, fintsnittet chili samt forårsløg. Lad det stege 1 par minutter før du tilføjer de kogte nudler til blandingen
- Pisk æggene, saml alle grøntsagerne og kyllingen på den ene side af panden, og hæld så de sammenpisket æg på den anden halvdel af panden. Lad æggene samle sig, mens du rører og vend til sidst æggene sammen med resten af råvarerne på panden
- Kom soya, fiskesauce, limesaft og honning på panden og smag til
- Top eventuelt retten med saltet peanuts, frisk hakket chili og forårsløg