Spaghetti med kylling og grøntsager

Spaghetti med kylling og grøntsager

prep
Forberedelsestid
20 min
cook
Tilberedningstid
20 min
count
Antal personer
4

Ingredienser
300 g spaghetti
500 g Frijsenborg Brystfilet
1/2 løg
3 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 squash
12 små tomater
1 pakke frisk mozzarella
1 tsk paprika
1/2 tsk sukker
1 stor håndfuld frisk basilikum
Salt
Peber
Olivenolie

  • Hak løg og hvidløg fint og skær herefter squash og tomater ud i mindre stykker
  • Svits løg, hvidløg og paprika af i lidt olivenolie i en gryde
  • Kom herefter en dåse hakkede tomater, salt og basilikum i og lad det simre imens kyllingen og spaghettien tilberedes
  • Kog spaghettien i en gryde
  • Skær kyllingen i mundrette stykker og steg det på en pande i lidt olivenolie i ca. 3-4 minutter. Kom herefter kyllingen over i tomatsaucen
  • Steg squash og de friske tomater af på en pande i lidt olivenolie og kom det op i gryden til tomatsaucen sammen med den kogte pasta
  • Smag retten til med salt og peber og top den af med mozzarella og frisk basilikum