Spansk inspireret kyllingeret med chorizo
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
3
Ingredienser
700 g Frijsenborg underlår
400 g kartofler
200 g søde kartofler
2 peberfrugter
100 g chorizo
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk rapsolie med citron
1 tsk honning
1 tsk citronsaft
1 tsk æbleeddike
2 spsk paprika
Salt
Peber
- Grøntsager og chorizo skæres i grove tern og lægges i et ovnfast fad
- Paprika, rapsolie, æbleeddike, honning og salt og peber fordeles over grøntsagerne og det hele blandes godt rundt
- Kyllingelårene krydres med salt, peber og paprika og brunes på en pande i et par minutter til de har taget lidt farve.
- Læg kyllingelårene i fadet med grøntsager og bag det hele i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 minutter til kyllingen er gennemstegt og kødsaften er klar