Frijsenborg kylling i karry
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
4
Ingredienser
500 g Frijsenborg kyllingebryst
2 dåser kokosmælk
4 gulerødder
200 g broccoli
150 g bambusskud
1 porre
8 minimajs
3 dl kyllingefond
1 spsk majsstivelse
1 spsk rapsolie
3 spsk karry
- Kyllingefileterne skæres i mindre stykker og kommes i en gryde med lidt salt, hvorefter kyllingestykkerne dækkes med vand og koges i 4-5 minutter
- Tag kyllingestykkerne op af kogevandet. Husk at gemme kogevandet
- Skær gulerødder og porrer i skiver. Gulerødderne steges i en gryden i ca. 5 minutter i lidt olie. Herefter tilsættes porrerne som steges med i ca. 2-3 minutter
- Tag de stegte grøntsager op af gryden og stil dem til side
- Karryen steges af i 1 spsk olie i ca. 20 sekunder, hvorefter kokosmælken tilsættes og det hele piskes godt sammen
- Rør en jævning af majsstivelse og et par spsk fulde af kogevandet fra kyllingen. Tilsæt resten af kyllingefonden til gryden og pisk jævningen i saucen
- Minimajsene halveres og broccolien skæres i mindre buketter
- Kylling, gulerødder, porre, bambusskud, minimajs og broccoli kommes i gryden.
- Lad hele retten simre et par minutter til det hele er varmet godt igennem
- Server retten med ris