Frijsenborg æggekage med kylling og grøntsager
Forberedelsestid
                                30
                            Tilberedningstid
                                20
                            Antal personer
                                2
                            260 g Frijsenborg kyllingebryst
1 håndfuld frisk spinat
200 g champignon
1/2 skalotteløg
4 æg
1/2 dl mælk
120 g hytteost
125 g revet ost
Salt og friskkværnet peber
Olie til stegning
- Kyllingefileterne koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter, hvorefter kødet trækkes fra hinanden med to gafler
 - Tænd ovnen på 180 grader.
 - Skalotteløget hakkes fint, champignon skæres i skiver og spinaten skyldes
 - Æg og mælk piskes sammen i en skål. Herefter kommes hytteost, revet ost samt salt og peber i og det hele røres grundigt
 - Skalotteløg steges på panden i lidt olie. Herefter kommes svampe og spinat på panden. Lad det hele stege i 2 minutter og fordel herefter kyllingen i panden. Til sidste hældes æggeblandingen udover
 - Skru ned for varmen og lad panden stå i 5-6 min.
 - Kom herefter panden i ovnen og lad æggekagen bage indtil den er fast. Det tager omkring 10 min