Æggekage med Frijsenborg kylling og grønkål

Æggekage med Frijsenborg kylling og grønkål

prep
Forberedelsestid
15 minutter
cook
Tilberedningstid
45 minutter
count
Antal personer
2

Ingredienser 
260 g Frijsenborg kyllingefileter
7 æg
1,5 dl mælk
6-8 svampe
2 rødløg
2 håndfulde fintsnittet grønkål
50 g ricotta

 

  • Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem på en pande ved høj varme.
  • Snit det ene rødløg i mindre tern og det andet i ringe. Tag kyllingen af panden og steg løgene i tern i et par minutter ved middelvarme.
  • Skær svampene i store skiver og kom dem på panden til løgene. Lad det stege i 5 minutter.
  • Tilføj den fintsnittet grønkål og kyllingestykkerne til panden i 1 mintut. Tag herefter panden af varmen.
  • Pisk æg, mælk, salt og peber godt sammen og hæld det på panden.
  • Placer løgringene på toppen af æggekagen og læg små stykker ricotta på.
  • Bag æggekagen ved 200 grader i 20-25 minutter.