Æggekage med Frijsenborg kylling og grønkål
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
260 g Frijsenborg kyllingefileter
7 æg
1,5 dl mælk
6-8 svampe
2 rødløg
2 håndfulde fintsnittet grønkål
50 g ricotta
- Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem på en pande ved høj varme.
- Snit det ene rødløg i mindre tern og det andet i ringe. Tag kyllingen af panden og steg løgene i tern i et par minutter ved middelvarme.
- Skær svampene i store skiver og kom dem på panden til løgene. Lad det stege i 5 minutter.
- Tilføj den fintsnittet grønkål og kyllingestykkerne til panden i 1 mintut. Tag herefter panden af varmen.
- Pisk æg, mælk, salt og peber godt sammen og hæld det på panden.
- Placer løgringene på toppen af æggekagen og læg små stykker ricotta på.
- Bag æggekagen ved 200 grader i 20-25 minutter.