Frijsenborg æggekage med kylling og grøntsager
Forberedelsestid
30
Tilberedningstid
20
Antal personer
2
260 g Frijsenborg kyllingebryst
1 håndfuld frisk spinat
200 g champignon
1/2 skalotteløg
4 æg
1/2 dl mælk
120 g hytteost
125 g revet ost
Salt og friskkværnet peber
Olie til stegning
- Kyllingefileterne koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter, hvorefter kødet trækkes fra hinanden med to gafler
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Skalotteløget hakkes fint, champignon skæres i skiver og spinaten skyldes
- Æg og mælk piskes sammen i en skål. Herefter kommes hytteost, revet ost samt salt og peber i og det hele røres grundigt
- Skalotteløg steges på panden i lidt olie. Herefter kommes svampe og spinat på panden. Lad det hele stege i 2 minutter og fordel herefter kyllingen i panden. Til sidste hældes æggeblandingen udover
- Skru ned for varmen og lad panden stå i 5-6 min.
- Kom herefter panden i ovnen og lad æggekagen bage indtil den er fast. Det tager omkring 10 min