Blomkålstaco med krydret Frijsenborg kylling
Forberedelsestid
                                20 minutter
                            Tilberedningstid
                                30 minutter
                            Antal personer
                                3
                            Taco
1 blomkålshoved
1 æg
25 g husk (den gule) eller 1 spsk hvedemel
60 g fuldkorns majsmel
1 tsk. salt
Kylling
500 g kyllingefileter
1 spsk. spidskommen
1 tsk. cayennepeber
1 spsk. paprika
Salt og peber
- Blend blomkålen og kom det derefter i en gryde med kogende vand og lidt salt. Lad det koge i 3-4 minutter. Dræn herefter blomkålen grundigt for vand.
 - Bland æg, majsmel, husk/hvedemel og salt sammen med blomkålen og lad det stå i 10 minutter.
 - Del dejen i 8 stykker og rul dem flade. Bag dem derefter ved 200 grader i 10-12 minutter.
 - Skær kyllingefileterne i mindre stykker, kom paprika, cayennepeber, spidskommen, salt og peber på kyllingen og steg dem på en pande ved høj varme.
 - Skær tomater, peberfrugt, spidskål, agurk og avocado i tern, og server sammen med creme fraiche, de lune tortilliasog den stegte kylling.