Frijsenborg avocadomad med kylling og tomat
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
260 g Frijsenborg brystfilet
2 avocadoer
2 håndfulde feldsalat
4 små tomater
4-6 soltørrede tomater
1/2 løg
4 spsk hytteost
4 skiver rugbrød
Saften fra 1/2 citron
Krydderier til kylling (vælg det du bedst kan lide)
Salt og peber
Olie til stegning
- Kom lidt olie på panden og steg kyllingfileterne på begge sider. Drys med salt, peber og krydderier efter eget ønske. Kyllingen er færdig efter ca. 15-20 minutter når kødsaften klar
- Skyld feldsalaten, hak de friske tomater, soltørrede tomater og løg i små stykker. Skær avocadoen ud i skiver
- Rist rugbrødet og kom to skiver på hver sin tallerken
- Fordel salaten og avokadoen på rugbrødet
- Skær den afkølede kylling i skiver og læg det oven på avokaden sammen med hytteosten og kom herefter tomater og løg på
- Drys med salt og peber og pres citronsaft ud over