Frijsenborg rugbrødssandwich med kylling

Frijsenborg rugbrødssandwich med kylling

prep
Forberedelsestid
10 minutter
cook
Tilberedningstid
40 minutter
count
Antal personer
2

Ingredienser
750 g Frijsenborg hele kyllingelår
4 store skiver rugbrød
1 avocado
2 mellemstore tomater
1/3 agurk
3 håndfulde rucola
Rapsolie med rosmarin
Salt
Peber

Flødeostespread
100 g neutral flødeost
½ glas soltørrede tomater
½ citron saften
1 håndfuld persille
Salt
Peber

  • Ovnen tændes på 185 grader (varmluft)
  • De hele kyllingelår pensles med rosmarinolie og drysses med salt og peber.
  • Bag lårene i ovnen i ca. 40 minutter til kyllingen er gennemstegt og kødsaften er klar
  • Lad kyllingen køle lidt ned og pluk kødet af benet
  • Flødeost, soltørrede tomater, citronsaft, salt og peber blendes til en cremet konsistens
  • Tomater, agurk og avocado skæres i skiver og rucola og persille skylles
  • Rugbrødet ristes
  • Rugbrødet smøres med flødeostespread og sandwichen lægges sammen med kylling og grønt