Frijsenborg Chili con chicken

Frijsenborg Chili con chicken

prep
Forberedelsestid
20 min
cook
Tilberedningstid
80 min
count
Antal personer
4

Chili con chicken:
400 g hakket kyllingekød
1 stort løg, hakket
Olie til stegning
2 peberfrugter
2 dåser hakkede tomater
(gerne med chili eller krydderier)
1 dåse kidney bønner
eller 400 g blandede bønner
2 fed hvidløg, presset
½ tsk. stødt spidskommen
1 tsk. chillipulver (mere eller mindre efter temperament)
1 tsk. knuste fennikelfrø
1 bouillonterning, fjerkræ
Salt og friskkværnet peber
400 g hvedekerner
200 g nachos
2 dl cremefraiche 38%
1 lille bundt frisk koriander

Chili con chicken:

  • Svits løg i olie til de tager lidt farve. Tilsæt det hakkede kyllingekød og lad det svitse, til også det får farve.
  • Hak peberfrugterne og kom dem i en gryde sammen med hakkede tomater, bønner, hvidløg, krydderier og bouillon.
  • Lad retten simre i ca. 60 min. Smag til med salt, peber og evt. ekstra chili.
  • Kog hvedekernerne efter emballagens anvisning.
  • Anret din chili con chicken ret ovenpå en bund af kogte hvedekerner og server med kold creme fraiche på toppen og nachos som tilbehør.

Tip! Undgå madspild:
Brug restenerne dagen efter i taco skaller eller rul det i en af vores grønne pandekager. Se opskriften her