Frijsenborg couscoussalat med karrystegt kylling
Forberedelsestid
20 min
Tilberedningstid
30 min
Antal personer
2
Ingredienser
500 g Frijsenborg brystfilet
2 dl couscous
1/2 agurk
10 små tomater
1 lille løg
1 bundt persille
Saften fra 1 citron
4 spsk olivenolie
2 spsk karry
1/2 tsk salt
Olie til stegning
- Skær kyllingen ud i mellemstore stykker og vend det i karry, salt og en lille smule olivenolie. Lad kyllingen marinerer i karryblandingen imens du laver salaten
- Kog din couscous efter anvisningen på posen og lad det køle af inden det blandes med grøntsagerne
- Hak agurk, tomat, rødløg og persille fint. Bland det sammen med couscousen og tilføj citronsaft, olivenolie, salt og peber. ven salaten grundigt sammen
- Steg kyllingen på en pande i lidt olie. Servér den varme kylling med couscoussalaten