Frijsenborg kyllingefrikadeller

Frijsenborg kyllingefrikadeller

prep
Forberedelsestid
15 minutter
cook
Tilberedningstid
15 minutter
count
Antal personer
4

Ingredienser
400 g Frijsenborg hakket kylling
1/2 squash
2 gulerødder
1/2 løg
1 hvidløg
2 spsk karry
1 æg
2 spsk fuldkornsmel
1 håndfuld persille
Saften fra 1/2 citron
1/2 tsk salt
1 tsk peber
Olivenolie til stegning

 

  • Riv squash og gulerod
  • Hak løg, hvidløg og persille fint
  • Bland alle ingredienserne (pånær olie) til en ensartet fars
  • Steg kyllingefrikadellerne i godt med olie til de er sprøde og gennemstegte det tager ca. 6-8 minutter
  • Server evt. med en lækker yoghurtdressing og bagte rodfrugter eller en god salat