Frijsenborg Mexicansk kyllingeburger med hjemmelavet salsa
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Antal personer
2
Burger
260 g Frijsenborg kyllingebryst
4 spsk fajita spice mix
2 store burgerboller
2 håndfulde feldsalat
1 avocado
3 spsk creme fraiche
Koriander (efter behov)
Salsa
1 stor tomat
½ rødløg
1 fed hvidløg
Frisk Chili (efter behov)
Saften fra ½ lime
2 spsk rapsolie
Koriander (efter behov)
Salt
Peber
- Kog kyllingbrystet i ca. 15 minutter til kødsaften er klar. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
- Mens kyllingen koger, laves salsa.
- Hak tomater, løg, hvidløg, chili og koriander fint. Tilsæt rapsolie og limesaft og smag til med salt og peber.
- Steg kyllingen på panden i lidt olie og fajita spice mix.
- Varm burgerbollerne.
- Smør bollen med creme fraiche på begge sider og kom kylling, salat, avocado og salsa i og top med koriander.