Frijsenborg rugbrødssandwich med kylling
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
750 g Frijsenborg hele kyllingelår
4 store skiver rugbrød
1 avocado
2 mellemstore tomater
1/3 agurk
3 håndfulde rucola
Rapsolie med rosmarin
Salt
Peber
Flødeostespread
100 g neutral flødeost
½ glas soltørrede tomater
½ citron saften
1 håndfuld persille
Salt
Peber
- Ovnen tændes på 185 grader (varmluft)
- De hele kyllingelår pensles med rosmarinolie og drysses med salt og peber.
- Bag lårene i ovnen i ca. 40 minutter til kyllingen er gennemstegt og kødsaften er klar
- Lad kyllingen køle lidt ned og pluk kødet af benet
- Flødeost, soltørrede tomater, citronsaft, salt og peber blendes til en cremet konsistens
- Tomater, agurk og avocado skæres i skiver og rucola og persille skylles
- Rugbrødet ristes
- Rugbrødet smøres med flødeostespread og sandwichen lægges sammen med kylling og grønt