Frijsenborg salat med kylling og kikærter
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
2
Ingrediens
260 g Frijsenborg brystfilet
2/3 dåse kikærter
3 håndfulde frisk spinat
1 avokado
12-15 friske hindbær
7-8 mandler
1 tsk paprika
1 tsk chiliflager
1/2 tsk salt
Dressing
3 spsk olivenolie
3 spsk citronsaft
Salt og peber
- Skær kyllingen i mundrette stykker
- Kom lidt olie, paprika og chiliflager på en pande og kom herefter kylling og kikærter på panden, hvor det steges i ca 8-10 minutter til kyllingen er gennemstegt. Kom kylling og kikærter over på en tallerken og lad det afkøle helt inden salaten anrettes
- Skyld spinat og hindbær, skær avocado ud og hak mandlerne
- Bland olivenolie og citronsaft i en skål og smag dressingen til med salt og peber
- Anret salaten på et fad. Først kommes spinaten på fadet og herefter kylling og kikærterne. Fordel avokadoen og hindbærene og til sidst hældes dressingen ud over