Frijsenborg salatbowl med kylling

Frijsenborg salatbowl med kylling

prep
Forberedelsestid
20 minutter
cook
Tilberedningstid
40 minutter
count
Antal personer
2

Bowls
2 hele Frijsenborg kyllingelår
1 dl sorte linser
2 store håndfulde spidskål
1/2 broccoli
7-8 små tomater
1/2 agurk
1 avocado
1/2 pose pinjekerne
Olie
Salt og peber

Dressing
2 peberfrugt
1 fed hvidløg
1 dl neutral yoghurt
1 håndfuld persille
Saften fra 1/2 citron
Salt og peber

  • Start med at skylle peberfrugterne og fjern kernehuset. skær dem i mellemstore stykker og kom dem på en bageplade. Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 30-40 minutter til de er bløde og lad dem køle af inden de bruges til dressingen
  • Kom kyllingelårene i et fad, hæld lidt olie over og drys med salt og peber. Kyllingen bages ved 180 grader i ca. 40 minutter. Kyllingen rives af benene og afkøles inden brug
  • Kog de sorte linser efter anvisningen på pakken
  • Skær broccoli i mundrette stykker og det på panden i lidt olie. Drys med salt og peber. Tag broccolien af panden og steg herefter pinjekernerne på panden til de er gyldne
  • Skær spidskål, tomat, agurk og avokado i mundrette stykker. Bland spidskålen sammen med de kogte sorte linser
  • Kom de bagte peberfrugte, yoghurt, citronsaft, hvidløg og persille i en blender eller en minihakker. Smag dressingen til med salt og peber.
  • Anret alle grøntsager og kyllingen i en skål og top med pinjekerner. Server dressingen i en skål ved siden af