
Frijsenborg Kylling con carne
Forberedelsestid
20 min
Tilberedningstid
80 min
Antal personer
4
Kylling con carne:
400 g hakket kylling
1 stort løg, hakket
Olie til stegning
2 peberfrugter
2 dåser hakkede tomater
(gerne med chili eller krydderier)
1 dåse kidney bønner
eller 400 g blandede bønner
2 fed hvidløg, presset
½ tsk. stødt spidskommen
1 tsk. chillipulver (mere eller mindre efter temperament)
1 tsk. knuste fennikelfrø
1 bouillonterning, fjerkræ
Salt og friskkværnet peber
400 g hvedekerner
200 g nachos
2 dl cremefraiche 38%
1 lille bundt frisk koriander
Kylling con carne:
- Svits løg i olie til de tager lidt farve. Tilsæt det hakkede kyllingekød og lad det svitse, til også det får farve.
- Hak peberfrugterne og kom dem i en gryde sammen med hakkede tomater, bønner, hvidløg, krydderier og bouillon.
- Lad retten simre i ca. 60 min. Smag til med salt, peber og evt. ekstra chili.
- Kog hvedekernerne efter emballagens anvisning.
- Anret con carnen ovenpå en bund af kogte hvedekerner og server med kold creme fraiche på toppen og nachos som tilbehør.
Tip: Undgå madspild:
Brug resten af din kylling con carne dagen efter i taco skaller eller rul det i en af vores grønne pandekager. Se opskriften her