Spinatpandekager med Frijsenborg pulled chicken
Forberedelsestid
                                20 minutter
                            Tilberedningstid
                                30 minutter
                            Antal personer
                                2
                            Pandekager
1 stor håndfuld spinatblade
3 æg
2 spsk fuldkornshvedemel
2 spsk hvedemel
1 dl mælk
Salt og peber
Olie til stegning
Fyld
260 g Frijsenborg kyllingebryst
8-10 små tomater
2 håndfulde snittet rødkål
1 rødløg
1 avocado
4 spsk hytteost
Frisk basilikum
- Kog kyllingebrysterne i ca. 15 minutter. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
 - Steg dit pulled chicken på en pande i lidt olie, og krydder med paprika, salt og peber
 - Blend spinat, æg, fuldkornshvedemel, hvedemel, mælk, salt og peber. Varm en pande op og steg dine spinatpandekager
 - Skær tomat, rødløg, avocado og rødkål ud
 - Fyld pandekagen med kylling, grøntsager, hytteost og basilikum