Spinatpandekager med Frijsenborg pulled chicken
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
2
Pandekager
1 stor håndfuld spinatblade
3 æg
2 spsk fuldkornshvedemel
2 spsk hvedemel
1 dl mælk
Salt og peber
Olie til stegning
Fyld
260 g Frijsenborg kyllingebryst
8-10 små tomater
2 håndfulde snittet rødkål
1 rødløg
1 avocado
4 spsk hytteost
Frisk basilikum
- Kog kyllingebrysterne i ca. 15 minutter. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
- Steg dit pulled chicken på en pande i lidt olie, og krydder med paprika, salt og peber
- Blend spinat, æg, fuldkornshvedemel, hvedemel, mælk, salt og peber. Varm en pande op og steg dine spinatpandekager
- Skær tomat, rødløg, avocado og rødkål ud
- Fyld pandekagen med kylling, grøntsager, hytteost og basilikum