Stegt frijsenborg kylling og grønt med fløde
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
700 g Frijsenborg overlår
1 squash
10 cherrytomater
6 kartofler
2 håndfulde spinat
1 løg
1 fed hvidløg
80 g soltørrede tomater
½ dl fløde
½ dl vand
1 håndfuld revet parmesan
Saften af ½ citron
1 par kvitste frisk timian
1 spsk paprika
Rapsolie
Salt
Peber
- Skær kartoflerne i halve og kog dem møre i 10-12 minutter
- Hak løg og hvidløg fint og skær squash og tomater i mundrette stykker
- Brun overlårene godt af på en stor pande og læg dem til side
- Tænd ovnen på 200 grader
- Steg løg, hvidløg og paprika af på en pande i lidt rapsolie i den pande kyllingen er stegt på. Tilsæt squash og tomat til panden og lad det stege i ca. 5 minutter
- Kom spinat, soltørrede tomater og timian på panden og rør det hele godt rundt. Smag til med salt og peber og lad det stege i et par minutter
- Kom kyllingen tilbage i panden og hæld fløde, vand og citronsaft over
- Lad det hele simre i 5 minutter
- Drys med parmesan og sæt panden i ovnen, hvis den kan tåle det, ellers læg det hele i et ovnfast fad og bag det i 5-8 minutter til parmesanen er gylden og kødet er gennemstegt