Huevos rancheros med kylling
Forberedelsestid
30 min
Tilberedningstid
15 min
Antal personer
4
Ingredienser
4 æg
300 g brystfilet
3 fed hvidløg
1 stort rødløg
1 peberfrugt
1 stor peberfrugt
150 g squash
1 dåse sorte bønner
250 revet ost
2 dåser hakket tomat
3 spsk spidskommen
1 tsk cayennepeber
2 spsk paprika
1 tsk frisk eller tørret chili
Salt og peber
- Kog kyllingefileterne i ca. 12 minutter
- Fintsnit løg og steg dem blanke i lidt olie på panden.
Skær squash og peberfrugt i tern, riv guleroden og fintsnit hvidløg. - Kom alle grøntsager på panden og lad dem stege i et par minutter og tilføj herefter cayennepeber, paprika, spidskommen, chili, salt og peber
- Riv den kogte kylling fra hinanden med to gafler og kom det på panden sammen med de hakkede tomater og bønner. Lad det simre i 10 minutter og smag til med salt og chili
- Lav fire fordybninger, drys med revet ost og slå de fire æg ud i fordybningerne. Kom låg på og lad retten simre til æggehviderne er blevet hvide, det tager ca. 8-10 minutter
- Serveres med lune tortillaer, frisk lime og creme fraiche