Frijsenborg Grønne pandekager med kyllingefyld
Tilberedningstid
40 min
Antal personer
4
Kyllingefyld:
400 g kyllingebrystfilet
4 stk. mellemstore kartofler
2 dl hytteost
½ dl paprikapuré
Salt og friskkværnet peber
Grønne pandekager:
250 g zucchini
1 tsk. salt
3 æg
5 dl sødmælk
3 dl hvedemel
200 g babyspinat
1 spsk. smør eller olie til stegning
150 g smuldret fetaost
Kyllingefyld:
- Skræl og skær kartoflerne i små, fine tern. Kog derefter kartoflerne, indtil de er bløde (ca. 6-7 min.)
- Steg brystfileterne gyldne og gennemstegte i 8 min på hver side på panden.
- Når kyllingekødet er mørt, trækkes det let fra hinanden og blandes med kartofler, hytteost og paprikapuré.
- Smag til med salt og peber.
Grønne pandekager:
- Riv zucchini groft på et rivejern og vend det med salt og lad det stå lidt.
- Bland æg, mælk, mel og babyspinat i en skål.
- Pres overskydende væske ud af den revne zucchini og bland det med
resten af ingredienserne. - Blend det hele til en jævn dej med en stavblender.
- Steg pandekagen færdig på den ene side og top den med fetaost, inden den vendes.
- Steg pandekagerne til de er pænt farvede med sprøde kanter og anret dem med kyllingefyld på din tallerken.