Frijsenborg kyllingespyd med quinoasalat og chilidressing
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
Kyllingespyd
260 g Frijsenborg brystfilet
4 store svampe
1 peberfrugt
100 g squash
Quinoasalat
80 g quinoa
150 g spidskål
2 håndfulde spinat
40 g granatæblekerner
40 g saltede mandler
40 g feta
Dressing
2 spsk cremefraiche
1 tsk fintsnittet chili
1 spsk hybenmarmelade
1 tsk æbleeddike
Salt og peber
- Kog quinoa efter anvisning på pakken
- Skær brystfileterne i mindre stykker og skær herefter peberfrugt, svampe og squash i grove tern. Fordel kyllingen og grøntsagerne på fire spyd og krydr dem med salt og peber
- Snit spidskål fint og bland det med spinat og den kogte quinoa. Kom det hele på et fad og top salaten med granatæblekerner, feta og de saltede mandler
- Bland marmelade med cremefraiche og smag dressingen til med salt, peber og æbleeddike
- Tilbered spyddene på grillen i ca. 8-9 minutter til kyllingen er gennemstegt