Frijsenborg kyllingelår med rosmarin og citron
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Antal personer
3
Ingredienser
750 g Frijsenborg hele lår med rosmarin og citron
300 g små nye kartofler
1 spsk smør
Frisk rosmarin
Revet citronskal
Salt og peber
Vandmelonsalat
150 g salat
300 g vandmelon
100 g agurk
50 g edamame bønner
6-8 friske grønne asparges
2 spsk saltet græskarkerner
40 g feta
- Kom kartoflerne i en gryde dækket med vandog en smule salt og lad kartoflerne koge i 15 minutter
- Kyllingelårene kommes på grillen – helst ved indirekte varme ca. 180 grader i 25-30 minutter. Kan også tilberedes i ovnen, til kødet er gennemstegt og kødsaften er klar
- Hæld vandet fra kartoflerne og kom dem i et fad. Kom salt, peber, smør, rosmarin og citronskal på kartoflerne og stil dem i ovnen på ca. 180 grader indtil kyllingen er færdig
- Snit salaten, skær vandmelonen i tern, skær agurken i halve ringe og fjern den vandet del, skær asparges i 1 cm stykker.
- Hæld salaten i er fad og tilføj vandmelon, agurk, asparges, bønner, feta og de saltede græskarkerner