Bagte auberginer med Frijsenborg kylling og granatæble
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
260 g Frijsenborg kyllingebryst
2 auberginer
1 løg
1 fed hvidløg
1 stor tomat
½ granatæble
En håndfuld smulret feta
Frisk basilikum
Rapsolie med rosmarin
Salt
Peber
Paprika
- Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
- Del auberginerne en gang på langs og udhul med en ske. Gem “kødet” fra auberginerne.
- Pensel de udhulede auberginer med rapsolie, drys med salt og peber og bag dem i ovnen i 30 minutter.
- Kog kyllingebrysterne i ca. 15 minutter til kødsaften er klar. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
- Hak “kødet” fra auberginerne, hvidløg, løg og tomater fint.
- Steg hvidløg, løg, salt, peber og paprika i lidt rapsolie på en pande. Kom herefter “kødet” fra auberginerne på panden og lad det hele stege i ca. 3 minutter. Til sidst steges kylling og tomater med i et par minutter.
- Tag auberginerne ud af ovnen og fyld dem med blandingen fra panden.
- Sæt de fyldte auberginer tilbage i ovnen og lad dem bage i 10 minutter.
- Top med grantatæblekerner, feta og frisk basilikum lige inden servering.