Frijsenborg kyllingelår med honning og chili
Forberedelsestid
70 min
Tilberedningstid
35 min
Antal personer
4
Ingredienser
8 Frijsenborg kylling underlår
2 spsk akaciehonning
2 spsk olivenolie
1 spsk stødt chili
1 tsk chiliflager
1 tsk salt
- Bland honning, olie, chili og salt i en skål. Kom marinaden over kyllingelårene og marinaden i en pose og luk posen. Bland kyllingelårene grundigt med marinaden og kom derefter posen på køl. Lad kyllingen marinere i køleskabet i minimum en time og meget gerne natten over.
- Tænd oven på 190 grader. Kom de marinerede kyllingelår i et fad og kom dem i ovnen i ca. 35-40 min til kødsaften er klar.
- Kyllingelårene kan også tilberedes på grill. Steg dem gerne på indirekte varme indtil kødsaften er klar.
- Server kyllingelårene med en frisk salat, hummus og naanbrød.