Frijsenborg kyllingesandwich med ærtemos
Forberedelsestid
                                15 minutter
                            Tilberedningstid
                                30 minutter
                            Antal personer
                                4
                            Sandwich
500 g Frijsenborg kyllingebryst
300 g barbequemarinade
8 skiver rugbrød
Salat f.eks. hjertesalat
Ærtemos
300 g frosne ærter
2 spsk creme fraiche
2 spsk revet parmesan
Salt
Peber
Citronsaft
- Tænd ovnen på 180 grader
 - Fordel marianden over kyllingen i et ovnfast fad og bag den i ovnen i 25-30 minutter til kyllingen er mør
 - Ærterne tøes op og blendes med creme fraiche og parmesan. Smages til med friskkværnet peber, salt og citronsaft
 - Den varme kylling rives fra hinanden med to gafler og vendes godt rundt i marinaden
 - Salaten skylles og sandwichene samles
 - TIP: Du kan variere indholdet i sandwichen ved at udskifte de 300 g. ærter med andre kogte eller bagte grøntsager f.eks. 300 g. gulerødder
 - BONUSINFO: Hvis sandwichen skal bruges til madpakke, anbefales det, at kyllingen køles ned før sandwichen samles