Frijsenborg kyllingespyd med quinoasalat og chilidressing

Frijsenborg kyllingespyd med quinoasalat og chilidressing

prep
Forberedelsestid
30 minutter
cook
Tilberedningstid
20 minutter
count
Antal personer
2

Ingredienser
Kyllingespyd
260 g Frijsenborg brystfilet
4 store svampe
1 peberfrugt
100 g squash

Quinoasalat
80 g quinoa
150 g spidskål
2 håndfulde spinat
40 g granatæblekerner
40 g saltede mandler
40 g feta

Dressing
2 spsk cremefraiche
1 tsk fintsnittet chili
1 spsk hybenmarmelade
1 tsk æbleeddike
Salt og peber

  • Kog quinoa efter anvisning på pakken
  • Skær brystfileterne i mindre stykker og skær herefter peberfrugt, svampe og squash i grove tern. Fordel kyllingen og grøntsagerne på fire spyd og krydr dem med salt og peber
  • Snit spidskål fint og bland det med spinat og den kogte quinoa. Kom det hele på et fad og top salaten med granatæblekerner, feta og de saltede mandler
  • Bland marmelade med cremefraiche og smag dressingen til med salt, peber og æbleeddike
  • Tilbered spyddene på grillen i ca. 8-9 minutter til kyllingen er gennemstegt