Frijsenborg Mexicansk kyllingeburger med hjemmelavet salsa
Forberedelsestid
                                10 minutter
                            Tilberedningstid
                                25 minutter
                            Antal personer
                                2
                            Burger
260 g Frijsenborg kyllingebryst
4 spsk fajita spice mix
2 store burgerboller
2 håndfulde feldsalat
1 avocado
3 spsk creme fraiche
Koriander (efter behov)
Salsa
1 stor tomat
½ rødløg
1 fed hvidløg
Frisk Chili (efter behov)
Saften fra ½ lime
2 spsk rapsolie
Koriander (efter behov)
Salt
Peber
- Kog kyllingbrystet i ca. 15 minutter til kødsaften er klar. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
 - Mens kyllingen koger, laves salsa.
 - Hak tomater, løg, hvidløg, chili og koriander fint. Tilsæt rapsolie og limesaft og smag til med salt og peber.
 - Steg kyllingen på panden i lidt olie og fajita spice mix.
 - Varm burgerbollerne.
 - Smør bollen med creme fraiche på begge sider og kom kylling, salat, avocado og salsa i og top med koriander.