Frijsenborg salat med kylling og parmesan
Forberedelsestid
                                25 min
                            Tilberedningstid
                                20 min
                            Antal personer
                                2
                            Ingredienser
Salat
260 g Frijsenborg brystfilet
2 små hjertesalat
10 cherrytomater
2 skiver rugbrød
Olivenolie
Salt og peber
Parmesanost
Dressing
2 spsk skyr
Saften fra 1/2 citron
1 fed hvidløg
3 spsk vand
Salt og peber
- Kom lidt olie på en pande og steg kyllingen til den er hennemstegt og kødsaften er klar. Drys med salt og peber
 - Lad kyllingen køle af inden den skæres ud
 - Skær rugbrød i tern og vend dem i olie og salt. Bag dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader
 - Bland skyr, knust hvidløg, citron og vand til en dressing. Smag til med salt og peber
 - Skær hjertesalaten og tomat ud i mundrette stykker. Anret derefter hjertesalat, tomat, udskåret kylling og brødcroutoner på et fad. Riv til sidst en masse parmesan ud over salaten
 - Servér salaten med dressingen ved siden af