Frijsenborg salat med kylling og parmesan
Forberedelsestid
25 min
Tilberedningstid
20 min
Antal personer
2
Ingredienser
Salat
260 g Frijsenborg brystfilet
2 små hjertesalat
10 cherrytomater
2 skiver rugbrød
Olivenolie
Salt og peber
Parmesanost
Dressing
2 spsk skyr
Saften fra 1/2 citron
1 fed hvidløg
3 spsk vand
Salt og peber
- Kom lidt olie på en pande og steg kyllingen til den er hennemstegt og kødsaften er klar. Drys med salt og peber
- Lad kyllingen køle af inden den skæres ud
- Skær rugbrød i tern og vend dem i olie og salt. Bag dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader
- Bland skyr, knust hvidløg, citron og vand til en dressing. Smag til med salt og peber
- Skær hjertesalaten og tomat ud i mundrette stykker. Anret derefter hjertesalat, tomat, udskåret kylling og brødcroutoner på et fad. Riv til sidst en masse parmesan ud over salaten
- Servér salaten med dressingen ved siden af