Tortillia pizza med Frijsenborg kylling og svampe
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
260 g Frijsenborg kyllingebryst
4 tortillia pandekager
125 g marksvampe
2 håndfulde frisk spinat
4 spsk ricotta
125 g frisk mozarella
100 g feta
Rapsolie med trøffel
Salt
Peber
- Tænd ovnen på 180 grader
- Kog kyllingebrysterne i ca. 15 minutter eller til kødsaften er klar. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
- Skær svampe og mozarella i tynde skiver og feta i små tern. Skyl spinaten
- Smør tortillia pandekagerne med ricotta
- Top med spinat, kylling, svampe, mozzarella og feta
- Dryp lidt rapsolie med trøffel over og drys med salt og friskkværnet peber
- Bag pizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter til osten er smeltet og pizzaen er gylden